A hédervári Kócsag Tábor 2016-ban újra megnyitotta kapuit, és szeretettel várja az osztálykirándulásra, nyári táborozásra érkező osztályokat, családokat és baráti társaságokat, kényelmes szállásokkal, étkezési lehetőséggel, valamint számtalan izgalmas programlehetőséggel a természetjárástól a sportolási lehetőségeken át a kulturális programokig.
A Győrtől alig 25 km-re lévő Kócsag Tábor teljes körű felújításon esett át, így jobb körülmények között várjuk vendégeinket, valamint egy új foglalkoztató épülettel állunk a hozzánk érkezők rendelkezésére Héderváron.Győr közelében, diákszállás Héderváron

 

Szálláslehetőségek – Kócsag Tábor

A Kócsag Tábor 36 férőhelyével és kiváló földrajzi elhelyezkedésével ideális helyszíne a következő programoknak: osztálykirándulás, erdei iskola, csapatépítő tréning, ifjúsági edzőtábor, valamint nyári szabadidős- és szaktábor.
4 db 6 ágyas és 2 db 3 ágyas diákszállással, valamint 2 db fürdőszobás tanári szobával várjuk a hozzánk látogató csoportokat. A diákszálláshoz tartozó felújított vizesblokk külön épületben található, amelyet a tábor minden lakója használhat.

Foglalkoztató épület a hedervári Kócsag TáborbanA Kócsag Tábor felszereltsége

A hédervári Kócsag Tábor reggeliztető konyhája megfelelő számú tányérral, pohárral, evőeszközzel, valamint hűtővel, konyhai eszközökkel felszerelt, így biztosítja a kulturált étkezési lehetőséget. Az étkezőben kiszállított, vagy helyben készített ételek elfogyasztása is megoldható a táborozók igényeinek megfelelően.
A hédervári tábor hatalmas udvarán fedett pergola, röplabdapálya, lengőteke, mini-foci, kosárpalánk és pingpong asztal nyújt változatos lehetőségeket a tartalmas kikapcsolódáshoz, legyen szó iskolai csoportokról, családi programokról vagy baráti társaságok rendezvényeiről.
A tábor új foglalkoztató terme előadások, játékok, esti partik helyszínéül szolgálhat.

Szigetköz

Gyönyörű természeti környezet a Szigetközben

A tábor társasjátékokkal, sportszerekkel felszerelt, s a vendégek rendelkezésére állnak kerékpárok is, melyekkel a csodálatos Szigetköz bebarangolható. A Szigetköz Magyarország legnagyobb szigeteként egyedülálló flórával és faunával rendelkezik, minden természetjárónak és iskolás diáknak izgalmas, felfedezésre váró terület.  Amennyiben az időjárás ezt nem engedi meg, Hédervár települése is számos nevezetességgel várja a vendégeket.
Tartalmas és kellemes időtöltést szeretne biztosítani osztályának, családjának vagy barátainak? Foglalja le szálláshelyét most!