Csapatépítő tréning vagy kirándulás földön-vízen a vadregényes Szigetközben

Csapatépítő rendezvényekre, céges családi napokra remek helyszínül szolgálhat 3600 m2-en elterülő Kócsag Táborunk, ahol csapatépítő tréning mellett megrendezheti a cég dolgozói számára az idei évi bográcsfőző versenyt, tollaslabda versenyt, de a hagyományos, retró zsákbanfutást, akadályversenyt, sorversenyt vagy kötélhúzást is, mely biztosan mosolyt csal az arcokra és szívesen vesz részt benne mindenki.

Közös főzés – közös mulatság, és épül a csapat

A főzőversenyhez a bográcsokat, tűzifát, főző és tálalóeszközöket mi biztosítjuk, Önöknek már csak a bográcsba valót és a jókedvet kell biztosítaniuk. Este a zenegéppel felszerelt foglalkoztató épületben hajnalig mulathat a társaság, így a csapatépítő tréning valóban összehozhatja a társaságot.

Ha mégis meg szeretnék rendelni az ételt, akkor a közeli Kont Étterem változatos étlapjáról tehetik ezt meg.

Kirándulás, tájfutás, geocaching a Szigetközben

A csapatépítő tréning részeként kirándulás valamint kerékpártúra szervezéséhez is ideális a Szigetköz vadregényes világa, a gazdag természeti környezet, amely a környező településeket érintő, behálózó kerékpárutakkal is rendelkezik. A gyalogos- és kerékpárútvonalakról bővebben itt tájékozódhat: Hédervár és környéke.

A csapatépítő tréning másnapján várja a fürdő

Másnap a Lipóti Élményfürdő biztosít lehetőséget a pihentető fürdőzésre, szaunázásra, így valóban kicserélődve térhet vissza a csapat a mindennapi munka világába.

Várjuk Önöket szeretettel egy felejthetetlen szigetközi kirándulásra, csapatépítésre Héderváron!

Foglalja le szállását, vagy kérje egyedi ajánlatunkat itt!