Családoknak: pihenjenek a vadregényes Szigetközben!

Szeretettel várjuk hédervári táborhelyünkre, amely adottságaiból fakadóan nyugodt, kellemes kikapcsolódáshoz biztosít helyszínt az Ön és kedves családja számára. A Kócsag Tábor ideális családoknak, hiszen a gyerekek a 3600 m2-es telken, a füves területeken egész nap játszhatnak az általunk biztosított játékokkal, miközben a felnőttek élvezik a szaletli árnyékában a csendet és a nyugalmat. Ha nálunk tölt el néhány napot, nem szükséges a fél gyerekszobát bepakolnia az autóba. Társasjátékok, kártyák, labdák, ugrálókötelek, karikák, focikapu, kosárpalánk, teke várja a gyerkőcöket.

Közös főzés – közös étkezés: ami összehozza a családot

A vacsorát elkészíthetik saját maguk számára is a felszerelt konyhánkban, vagy épp bográcsban. A gyerekek számára mindig izgalmas élményt jelent a tűzrakás, bográcsozás, de jóízűen fogyasztják el a maguknak sütött szalonnát is. Bízunk benne, hogy a hétköznapok zűrzavarában gyakran nem megoldható közös főzés és étkezés igazi kikapcsolódás a családoknak.

Abban az esetben, ha a család étteremben fogyasztaná el az ebédet, vagy a vacsorát, a Kont étterem várja szeretettel Önöket egy ízletes menüsorral. A szomszéd településen található Lipóti Élményfürdő egész napos szórakozást biztosít az egész család számára.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a vadregényes Szigetközben, Héderváron!

Foglalja le szállását, vagy kérje egyedi ajánlatunkat itt!