Osztálykirándulás a Szigetközben

Osztálykirándulás - SzigetközA Győrtől alig 25 km-re fekvő Hédervár község a Felső-Szigetköz csodálatos természeti környezetében elhelyezkedő település, amely kiválóan alkalmas osztálykirándulás szervezésére és lebonyolítására 36 fő résztvevőig. A régió adottságai lehetőséget biztosítanak kenus vízi túrákra, horgászatra, természeti- és termálvízre épülő fürdőzésre, kerékpáros és gyalogos kirándulásokra, túrázásokra.
A hédervári Kócsag Táborban két könnyűszerkezetes házunkban 4-6 ágyas szobákban várjuk a tanulókat, valamint 2-4 ágyas fürdőszobás szobákkal a kísérő pedagógusokat az osztálykirándulás alkalmával.
Akik hozzánk fordulnak az osztálykirándulás lebonyolításával kapcsolatban, azok megcsodálhatják a Szigetköz és Hédervár gazdag látnivalóit, ugyanakkor a tábor elhelyezkedése, nagysága lehetőséget biztosít a néhány napos gondtalan együttlétre is.

Étkezési lehetőségek az osztálykiránduláson

A hédervári táborban osztálykirándulás szervezésére tavasztól őszig van lehetőség, önellátás mellett. A szigetközi tábor kicsi, de felszerelt (hűtő, mikró, tűzhely, poharak, tányérok, evőeszközök, lábasok, alapvető konyhai eszközök) reggeliztető konyhával rendelkezik, ahol egyszerűbb ételeket lehet készíteni, illetve teát lehet főzni.  A konyha mellett található étkező alkalmas az osztály étkeztetésére.
A kertben kialakított bográcsozót, sütögetőt az osztályok térítésmentesen használhatják, vagy kiszállításos menü is rendelhető.

Programlehetőségek a hédervári táborban

Bográcsozó - Hédervár - Szigetköz - Kócsag TáborAmennyiben az osztálykirándulás szervezői és résztvevői nem a Szigetköz vadregényes tájait járják be, vagy Hédervár ősi kulturális hagyatékát tekintik meg, a foglalkoztató teremben társasjátékok, kártyák, sporteszközök állnak a diákok rendelkezésére. A hatalmas udvaron mini focipálya, röplabdapálya, lengőteke, ping-pong asztal valamint kerékpárok várják a diákokat és a tanáraikat.

A szállás díja:

A szállás díja: 2.000 Ft/fő/éjszaka
25 fő felett 2 fő kísérő pedagógus szállása ingyenes

 

Az osztálykirándulás helyszínének megközelíthetősége:Osztálykirándulás a Szigetközben

Különjárattal: amennyiben az autóbusz végig az osztállyal marad, a busz akár az udvaron is tud parkolni.
Menetrend szerinti járattal: Győrből és Mosonmagyaróvárról óránként indulnak a helyközi járatok.

A Gyermekek Táborozásáért Alapítvány munkatársai konkrét programok megszervezését illetve lebonyolítását is vállalják, erre vonatkozó elképzeléséhez kérjen tőlünk ajánlatot, vagy foglalja le szállását itt!